Hogyan kell átalakítani

 
A benzinmotorú autók átalakítása nagyon egyszerű. Egy ilyen átalakítás költsége a palackok számától és a tartály méretétől függ, 200.000 és 250.000 Forint között váltakozik.

Az autógáz tankot általában a pótkerék helyére helyezik el a csomagtartó alá. Több mint 30 éves autógáz tapasztalat garantálja az igen magas biztonsági előírásokat, melyeket ADAC tesztek is igazolnak.

Autógázzal működő autóvá történő átalakításkor a hagyományos benzin tank a helyén marad. A kettős motorrendszert használva az autó autógázzal vagy benzinnel is közlekedhet.

Az autó mindig benzinnel indul, mindaddig, amíg a motor nem éri el a szükséges hőmérsékletet majd automatikusan átáll autógázra. Ez az átállás történhet automatikusan vagy kézzel egy, az autóba épített kapcsoló segítségével. A tartály méretétől és a motor hatékonyságától függően az autó 350-1000 km-t tesz meg egy tankkal. A töltési szint ellenőrzésére egy visszajelzőt építenek az autó központi vezérlőjébe.

FONTOS: az autóátalakításokat csak professzionális beszerelő műhellyel végeztessük.
Átalakítást követően autónkat minden esetben be kell mutatni a TÜV-nek.

Autógáz Bulk Gas

Az autógáz évtizedek óta a legtöbbet használt alternatív üzemanyag az egész világon. Az autógáz propángáz és butángáz keverékéből áll.

Autógázkút kereső

Keress meg az Önhöz legközelebb lévő autógáz kutat!

Autógáz kút kereső
 

További információra van szüksége?

Töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket!

Kapcsolatfelvétel