Magyarországon az első!

Hazánkban egyedülálló innovációval lépett elő a FLAGA. Gázpalack-automatákat nyit országszerte. A berendezések elhelyezésére és az innovatív szolgáltatás népszerűsítésében több, a vevők által kedvelt és jól ismert áruházlánc biztosított lehetőséget. Az automaták az áruházak parkolójában, kerültek elhelyezésre, ahol a vásárlók egyszerűen és kényelmesen tudnak gázpalackot cserélni a nap 24 órájában egybekötve mindennapi bevásárlásaikkal.

 

 

A FLAGA az automatákat PALACKOMAT néven hozza forgalomba. Használata csupán néhány percet vesz igénybe, teljesen automatizált, kiszolgáló személyzetet nem igényel. A gyorsaságról az automata egyszerű kezelhetősége, és a bankkártyás fizetés gondoskodik.

Az első készülék kihelyezéséhez a Penny Market biztosított lehetőséget.

A vásárlóknak az automatákból a hagyományos, háztartási felhasználású 11,5 kg–os töltetű palackok mellett lehetősége van - a piacon mindeddig egyedülálló - propángáz töltetű Flaga Superlight palackot vásárolni, amely kényelmes, könnyen használható és környezetbarát. Félig áttetsző anyagának köszönhetően jól látható mennyi gáz van benne, s mivel súlya lényegesen könnyebb a többi palack súlyánál ezért a hölgyek is egyszerűen mozgathatják és ideális barbecue-záshoz.

A biztonságos, jó minőségű, PB gázt most már gyorsan és egyszerűen elérheti a vásárló a nap 24 órájában.

A Flaga neve összefonódott a biztonsággal a megbízhatósággal és az innovációval.

gazpalack automata

Az érdi Penny üzletnél helyezték üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőség gázpalackot cserélni.

Már az ügyfelünk?

On-line gázrendeléshez kattintson a lenti gombra

PB-gáz rendelés
 

További információra van szüksége?

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket !

Kapcsolatfelvétel