A Flaga Magyarországon

uzem

A Flaga hazánk egyik vezető PB-gáz szolgáltatója, mely kiváló minőségű pébé-gáz termékeket kínál vásárlóinak. A saját tulajdonban lévő szállítási flottánknak köszönöhetően garantáljuk ügyfeleink 100%-os PB-gáz ellátását országszerte.

A termékeink között a tartályos és palackos gáz, továbbá az autógáz is megtalálható. Mindemellett vállaljuk pébé-gáz tartályok karbantartási és javítási munkálatait is.

Központi irodánk Budaörsön, töltőüzemeink Székesfehérváron és Lakitelken találhatóak. 

 

Cégünk a Flaga csoport és UGI International része, melyekről többet megtudhat, az alábbi linkekre kattintva: www.flagagroup.eu vagy itt.

 A FLAGA minden időben és körülmény között arra törekszik, hogy a pébégázforgalmazás területén, a folyamatos fejlődése érdekében olyan elveket és értékeket határozzon meg, amelyek összhangban vannak a tevékenység szabályaival, normáival és etikai elkötelezettséget tükröznek. Munkavállalóink vállalják, hogy a mindenkor érvényes műszaki-biztonsági előírások alkalmazásának feltételeit megteremtik és azok betartását, betartatását megkövetelik. A hatályban lévő törvényeket és jogszabályokat betartják, az ezzel ellentétes magatartási formát visszautasítják. Munkavállalóink a pébégázforgalmazásban tiszta versenyszabályokat érvényesítenek, tisztességes magatartási és eljárási módot alakítanak ki és folytatnak.

A FLAGA törekszik a fogyasztók minél színvonalasabb kiszolgálására, a piac szélesítésére és fejlesztésére. Biztosítja, hogy termékei és szolgáltatásai, a kihelyezett eszközök minősége az előírásoknak, jogszabályoknak megfelel, illetve teljesíti a legszigorúbb biztonsági követelményeket. Fejlesztéseinket a vonatkozó műszaki- és környezetvédelmi előírások változásainak megfelelően garantáljuk.

A FLAGA elkötelezett a minőségirányítási rendszer működtetése, a folyamatszemléletű és rendszerközpontú irányítás mellett. Ennek érdekében került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszer. Mindenkor törekszünk a vevői megelégedettségre, az ISO rendszer és a tevékenységeink folyamatos továbbfejlesztésére.

A FLAGA a természeti környezet állapotának fenntartása és védelme érdekében az érvényben lévő környezetvédelmi előírások betartását alapvető követelménynek tekinti. Arra törekszik, hogy a környezetszennyezés csökkentése érdekében a technikai, a helyi és gazdasági adottságoknak megfelelően a vonatkozó jogszabályi előírások szigorát meghaladó gyakorlatot folytasson.

 

Már az ügyfelünk?

On-line gázrendeléshez kattintson a lenti gombra

PB-gáz rendelés
 

További információra van szüksége?

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket !

Kapcsolatfelvétel